Focus op vriendschap met het Vriendschapsloket en Broedplaats Vriendschap

 Vriendschap gaat ons allemaal aan.

In de media en in sociaal onderzoek wordt veel aandacht besteed aan eenzaamheid en het bestrijden hiervan. Wij zijn er van overtuigd dat een aanpak van alleen  bestrijden wat je niet wilt, niet werkt en zetten ons daarom actief in voor het versterken van de andere kant: vriendschapskracht

IEDERE ORGANISATIE HEEFT BAAT BIJ GEZONDE WERKRELATIES

Als het goed gaat met mensen, gaat het goed met de organisatie. Als relaties verstoord zijn, heeft iedereen daar last van. Dan gaat het niet goed met de mensen en dus ook niet met de organisatie. Zonde van alles wat daardoor verloren gaat.

 

Het opbouwen en onderhouden van gezonde werkrelaties is een complexe vaardigheid. Samen hierover leren, vraagt om extra veiligheid, aandacht en kennis van relatiepsychologie. 

In een interactieve ontmoeting verrast, ontwapent en verbindt De Liefdesdokter de deelnemers met zichzelf, elkaar en de organisatie.

 

De Liefdesdokter deelt kennis en leerervaringen waarin deelnemers het belang en plezier van goede relatievaardigheden ondervinden en gemotiveerd aan de slag kunnen met de toepassing ervan.

 

De optredens van De Liefdesdokter staan garant voor een hartverwarmende ontregeling die de deelnemer raakt. Het helpt het ijs te breken en op een verfrissende manier (opnieuw) contact te maken.

In de caravan geeft Liefdesdokter Inge persoonlijke consulten. Een gesprekje van 7 minuten met een persoonlijk recept na afloop.

Het vaccinatieprogramma voor zelfliefde laat bezoekers kort stil staan bij hoe het op dat moment met ze gaat. Iedere deelnemer gaat naar huis met een reminder om wat liever voor zichzelf te zijn. 

Tijdens workshops en optredens werken we vaak met pakketjes op maat, als aandenken en om de opgedane kennis te verankeren.

De Liefdesdokter ontwerpt materiaal specifiek afgestemd op het gewenste resultaat.

ZET DE HULP VAN DE LIEFDESDOKTER IN OM RELATIES IN DE ORGANISATIE TE:

vieren

Met liefdevolle aandacht stilstaan bij dat wat er is:

Versterken

De Liefdesdokter draagt bij aan de gezondheid van je werknemers/organisatie:

Veranderen

De Liefdesdokter, hèt recept tegen veranderkwaaltjes:

De Liedesdokters zagen er leuk en herkenbaar uit in hun kleding. Het zijn een stel leuke en spontane dames en toverde tijdens de Dag van de Zorg een lach op de gezichten van onze medewerkers. Top gedaan!

Veroni Haans

Ananz Ouderenzorg

DE LIEFDESDOKTER BRENGT HET THEMA VERBINDEN MOOI ONDER DE AANDACHT OM OP EEN LEUKE, VEILIGE MANIER MET ELKAAR IN CONTACT TE KOMEN

Deelnemer workshop

Gemeente Eindhoven

DE LIEFDESDOKTER is EEN MOOIE AANVULLING IN EEN PROGRAMMA, FESTIVAL OF SYMPOSIUM DAT ALS DOEL HEEFT OM MENSEN DICHTER BIJ ELKAAR TE BRENGEN. EN HET KAN ZO SIMPEL ZIJN.... EEN GESPREK!

Vivian van Gaal

MU Arstspace | Programma & Publiek

Eerdere opdrachten

De Liefdesdokter bij de Ananz

Op 12 mei, op de Dag voor de Zorg wil de Sint Anna zorggroep alle zorgmedewerkers wat extra in het zonnetje zetten. Daarom rolt ze buiten letterlijk de rode loper uit en trakteert de zorgmedewerkers op een lunch uitgereikt door bestuurders en managers. Voor wat extra liefdeskracht is De Liefdesdokter gevraagd om een bijdrage.

Lees verder »

© 2022 | Alle rechten voorbehouden | DeLiefdesdokter.nl

Staat jouw naam er al bij?

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.