Valentijnsdag bij Intelligentia ICE

Valentijnsdag kun je als Liefdesdokter natuurlijk niet zomaar aan je voorbij laten gaan. Dit jaar bijzondere aandacht voor deze dag door een heerlijke valentijnssamenwerking met ijsdesigner Björn Olaf Royd Cocu van Intelligentia ICE.  Björn volgde zijn nieuwsgierigheid in zijn zoektocht naar liefdesversterkende ingrediënten en ontwikkelde twee bonbons. Een rode mannelijke bonbon gemaakt van een extra bittere pure chocola met daarin een ganache van zwarte kersen/pinot noir/umeboshi met een gel van abrikozen en nashi peren. En een witte vrouwelijke bonbon gemaakt van witte velvet chocolade met daarin een ganache van rozen/lychee/gewürztraminer met een gel van frambozen en passievrucht.

‘Uiteraard is iedere dag een dag om de liefde te vieren en wij zetten ons daarom het hele jaar in om mensen te leren over verbinden. Valentijnsdag is een mooie aanleiding om wat extra aandacht te geven aan de geliefde in jezelf’ vertelt Inge van de Vorst van De Liefdesdokter. ‘Daarom zijn we zo blij met deze samenwerking en het heerlijke resultaat: bijzonder, veelzijdig, verfijnd en om te delen. Net als de liefde zelf.’.

Op 14 februari waren we met een kleine crew (Babette, Paula en Wendie) aanwezig in de winkel van Intelligentia om de bezoekers te verrassen met wat extra valentijnsaandacht. Wat een leuke middag was dat. Het team van Intelligentia was hartverwarmend open en verwelkomde iedereen met open armen. De middag begon wat rustig maar al snel was de winkel vol met enthousiaste chocolade en ijs etende volwassenen en kinderen. De valentijnsbonbons mochten worden geproefd, mensen konden op consult bij Liefdesdokter Babette en er werd royaal gestrooid met complimentjes en valentijntips.

Het was een heerlijke middag.

Bjorn heeft er zelf over verteld op Omroep Brabant.

© 2022 | Alle rechten voorbehouden | DeLiefdesdokter.nl

Staat jouw naam er al bij?

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.