De Liefdesdokter bij de Ananz

Context

Op 12 mei, op de Dag voor de Zorg wil de Sint Anna zorggroep alle zorgmedewerkers wat extra in het zonnetje zetten. Daarom rolt ze buiten letterlijk de rode loper uit en trakteert de zorgmedewerkers op een lunch uitgereikt door bestuurders en managers.

De Sint Anna Zorggroep bestaat uit het St. Anna Ziekenhuis, het medisch sportgezondheidscentrum TopSupport en Ananz. Ananz bestaat uit vier woonzorgcentra, drie in Geldrop (Akert, Berk en Heuvel) en een in Heeze (Nicasius). Voor wat extra liefdeskracht in het vormgeven en uitvoeren van een hartverwarmend ritueel in deze 4 centra is De Liefdesdokter gevraagd om een bijdrage.

Gewenst resultaat van ons optreden:

Het doel is om met een warme, menselijke en verrassende ontvangst van de ochtend-, nacht- en middagploeg de medewerkers positief te raken en hen te laten ervaren dat ze ertoe doen in deze organisatie.

Activiteit

In aanloop naar 12 mei hebben alle leidinggevenden voor hun medewerkers een persoonlijk “Jij maakt het verschil” rozet geschreven. Dankzij een duidelijke instructie die de leidinggevende erbij geleverd kreeg was het voor hen geen enkel probleem om mooie complimenten te schrijven voor hun tema leden.
Het team van De Liefdesdokter heeft deze rozetten verzameld en voor iedere medewerker een persoonlijk pakketje samengesteld..

Het optreden

Op 12 mei stonden er 2×4 teams klaar om op de verschillende locaties de medewerkers te verassen. Samen met het onbijtje/lunch wat ze kregen vanuit de organisatie kreeg iedere medewerker een persoonlijk pakketje van De Liefdesdokter. De ochtendploeg startte om 6.30, zij verrasten de nacht- en de ochtendploeg. De avondploeg werd later op de dag verrast. Medewerkers die niet hoefden te werken op die dag kregen het pakketje later van hun eigen ledinggevende uitgereikt.

De Sint Annagroep heeft een leuke video van deze dag gemaakt

De reactie van de organisatie na afloop van het optreden was hartverwarmend:

Ik ben meer dan tevreden over het optreden, hele enthousiaste liefdeszusters, leuke attenties, warme woorden. Jullie hebben met enorm veel enthousiasme, hartelijkheid en humor alle medewerkers bij Ananz op de Dag van de Zorg een warm welkom gegeven. Dit gevoel en de attenties werden enorm gewaardeerd! Onze dank daarvoor:-)
We zijn ontzettend blij met hoe ontzettend leuk en professioneel alles was geregeld

Veroni Haans, Ananz Ouderenzorg

© 2023 | Alle rechten voorbehouden | DeLiefdesdokter.nl

Samen leren over verbinden

© 2023 De Liefdesdokter

Je vindt ons ook op

Staat jouw naam er al bij?

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.