Kom erbij!

Je hoeft niet ziek te zijn om bij De Liefdesdokter terecht te kunnen. Er is een plek waar je jouw hart kunt luchten. Waar kennis gedeeld wordt. Waar samen gelachen en gehuild kan worden. Een plek waar je een ander ontmoet die je met aandacht verwelkomt met alles wat er is. 

De Liefdesdokter biedt je houvast in jouw groeiproces in het leven en in de liefde. Als getuige, als medemens met deskundigheid. We zijn allemaal onderweg. Heerlijk imperfect.

Het collectief is perfect voor jou als je wilt leren over verbinding, wil bijdragen aan een mooiere wereld, buiten je comfortzone willen/durven gaan en samen met anderen plezier wil maken.

HET LIEFDESDOKTERCOLLECTIEF BIEDT JE:

HET COLLECTIEF IN 2023:

LID ZIJN VAN HET COLLECTIEF BETEKENT:

Ik wil erbij, hoe nu verder?

Aanmelden kan hier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2022 | Alle rechten voorbehouden | DeLiefdesdokter.nl

Bij de Liefdesdokter ervaar ik dat ik van betekenis kan zijn voor anderen. Dat is zeker ook voor mijzelf héél waardevol.

Patricia van Laerhoven

Lid sinds 2021

Wat fijn om samen te zijn met de anderen van de liefdesdokter crew! Fijn contact samen. We zijn altijd open, liefdevol en supportive naar elkaar toe.

Kirsten Willikers

Lid sinds 2020

Nieuwe, waardevolle inzichten en herinneringen opdoen en opbouwen! Met en vanuit de vrouwen daar, maar ook met en vanuit mijn liefdeszusters (& dokter, natuurlijk)

Annika Brantz-Wijnen

Lid sinds 2019