crew2019

Over ons

De Liefdesdokter combineert het leveren van maatschappelijke bijdragen met ondernemerschap. Binnen De Liefdesdokter krijgt dit op 3 manieren vorm:

  • we leveren diensten (optredens, workshops en trainingen) en producten (kaarten, spellen) waarmee we kennis en inzichten op het gebied van relatiepsychologie ontsluiten voor een zo groot mogelijk publiek.
  • al onze diensten en producten dragen bij aan het leervermogen over liefde en verbinding. We besteden veel aandacht aan het toegankelijk maken van deze gevoelige complexe materie.
  • binnen het Liefdesdokter leercollectief geven wij iedereen de gelegenheid om in een open en veilige omgeving te leren over verbinden.

Missie

De Liefdesdokter biedt ieder mens de mogelijkheid te ervaren hoe het is om je welkom te weten met je verlangen, je kracht en je kwetsbaarheid. Bij De Liefdesdokter leer je over verbinden. Verbinden met jezelf, met de ander en met de wereld. Thuis, op het werk, in de samenleving. Leren hierover draagt op een gezonde manier bij aan voluit leven.

Met een wisselend team van Liefdeszusters en -dokters treedt De Liefdesdokter op door het hele land. Momenteel maken ruim 20 mensen actief deel uit van het collectief. 

Benieuwd wat De Liefdesdokter voor jouw organisatie kan betekenen?

Enkele van onze eerdere opdrachtgevers

De Liefdesdokter biedt Eerste Hulp bij Verbinden.

Dit kan zowel voor grotere gezelschappen (bv personeelsfeest, festival of congres) als in kleiner verband (bv teamsessie of individuele coaching). Iedere ‘behandeling’ wordt afgestemd op de doelstelling van de opdrachtgever.