crew2019

Over ons

De Liefdesdokter combineert het leveren van maatschappelijke bijdragen met ondernemerschap. Binnen De Liefdesdokter krijgt dit op 3 manieren vorm:

  • we leveren diensten (optredens, workshops en trainingen) en producten (kaarten, spellen) waarmee we kennis en inzichten op het gebied van relatiepsychologie ontsluiten voor een zo groot mogelijk publiek.
  • al onze diensten en producten dragen bij aan het leervermogen over liefde en verbinding. We besteden veel aandacht aan het toegankelijk maken van deze gevoelige complexe materie.
  • binnen het Liefdesdokter leercollectief geven wij iedereen de gelegenheid om in een open en veilige omgeving te leren over verbinden.

Missie

De Liefdesdokter is een leercollectief voor verbinders. Je ontmoet allerlei soorten mensen en je breidt je relatievaardigheden uit. Je ontdekt en versterkt (nieuwe) talenten. En je leert over geven en aannemen van liefde en aandacht. Onderdeel uitmaken van het collectief van De Liefdesdokter is een samenwerking op basis van vrijwilligheid en sociaal kapitaal (elk kapitaal wat niet in geld wordt uitgedrukt). Je doet zinvolle ervaringen op, komt op bijzondere plekken, vergroot je netwerk en hebt altijd wat te vertellen op een feestje. Meedoen aan het collectief is een boost voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

 

De Liefdesdokter biedt begeleiding op de leerthema’s over verbinding in de vorm van scholingssessies en persoonlijk contact. Geregeld organiseren we activiteiten voor de leden van het collectief, om te leren maar ook om samen plezier te maken, zoals een maandelijkse clubavond in Eindhoven.

 

Met een wisselend team van Liefdeszusters en -dokters treedt De Liefdesdokter op door het hele land. 

Benieuwd wat De Liefdesdokter voor jouw organisatie kan betekenen?

Enkele van onze eerdere opdrachtgevers

De Liefdesdokter biedt Eerste Hulp bij Verbinden.

Dit kan zowel voor grotere gezelschappen (bv personeelsfeest, festival of congres) als in kleiner verband (bv teamsessie of individuele coaching). Iedere ‘behandeling’ wordt afgestemd op de doelstelling van de opdrachtgever.