Nacht van de Liefde, Arminius Rotterdam

Tijdens de langste dag van het jaar toog het team van De Liefdesdokter naar Rotterdam voor de Nacht van de Liefde.

Congres- en debatcentrum Arminius organiseerde dit avondvullende programma:

Moe van Trump, terreur of andere treurnis? Kom naar de Nacht van de Liefde! Van de lichtste twinkeling tot het grootste verdriet, van de hoogste romantische liefde tot de hardste porno, van de eerste flirt tot de eeuwige liefde. Leer, vraag en discussieer! Uw gids in het labyrinth van de liefde is Elfie Tromp. Zij presenteert de avond en zingt onder begeleiding van Keimpe de Jong liedjes uit haar voorstelling Monster Love Town, over de wreedheid van de liefde.

De caravan mocht op de stoep voor het prachtige kerkgebouw vernoemd naar Jacobus Arminius op deze prachtige warme zomeravond. De crew bestond tijdens dit evenement uit Dokter Inge, en de zusters Wendie, Annet, Nienke en stagiaire Mymza (die voor de eerste keer mee was).

 

Bij aankomst kregen mochten de bezoekers bij Nienke en Mymza iets uitzoeken uit de grote verbandkisten. Zonder te weten wat ze er moesten en waar het voor was namen de bezoekers plaats in de kerk voor de interactieve introductie van Inge en Elfie. Tijdens de introductie en de eerste lezing was iedereen binnen en was er buiten bij de caravan weinig te doen. Gelukkig werd het na de pauze een stuk drukker.

Er was een lange wachtrij voor een consult in de caravan, er werd volop gevaccineerd en de gesprekjes op de stoep waren hartverwarmend.

In de late uurtjes trok de Liefdesdoktercaravan moe, warm en zeer voldaan weer richting Eindhoven.

© 2023 | Alle rechten voorbehouden | DeLiefdesdokter.nl

Samen leren over verbinden

© 2023 De Liefdesdokter

Je vindt ons ook op

Staat jouw naam er al bij?

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.