Dit is Inge

Ik houd van mensen. Zowat alles in mijn leven staat in het teken van leren over verbinden. Binnen en met De Liefdesdokter, maar ook in mijn (samengestelde) gezin, in het onderwijs (oa bij Fontys, Streng Dijkerman en Partners en Land van Rouw), in Huis van Liefde: mijn praktijk voor relatiecoaching en in de samenleving. Daarnaast geniet ik van samen dingen bedenken en doen, films kijken, natuur en avontuur.

ingevierkant

Liefdesdokter | Huis van Liefde | Fontys | Systemische Proeverij | samen leren over verbinding

Inge & De Liefdesdokter

De Liefdesdokter is in 2010 geboren uit een actie om geld in te zamelen voor het Glazen Huis. Het is de muze die mijn moedige hart heeft wakker gekust. Elke dag leer ik over hoe ik in zoveel mogelijk levens het verschil maak: vooral ook bij de mensen dichtbij, zoals thuis, en in het collectief van De Liefdesdokter.
Mijn mooiste Liefdesdokter moment is toen ik op de brug bij Roermond reed na ons eerste weekend op Solar in juli 2012. Door de wolken brak de zon en verscheen in de donkere lucht een prachtige Jacobsladder. Terwijl de tranen over mijn wangen rolden, realiseerde ik me dat we met ons optreden ècht verschil hebben gemaakt. Ik voelde me verbonden met dat wat groter is dan leven en dood, en klein tegelijk, intens dankbaar voor het vertrouwen in mij van al die moedige mensen.

Inge & de liefde

Liefde betekent voor mij met zachte ogen naar jezelf en de ander kunnen kijken: aannemen wat er is.

Inges liefdesboodschap aan de wereld

Wat fijn dat jij er bent.

Guilty pleasure

Schatten vinden op een rommelmarkt

Favoriete eten

Zondagochtend-ontbijtje met zacht ei, verse jus en mouilletjes (reepjes stokbrood met roomboter en een snufje zout) van het brood dat mijn lief bakt

Favoriete quote

“Voor een moedig hart is niets onmogelijk”

“Ik ontregel met liefde”