Maak kennis met de crew

De Liefdesdokter is een leercollectief voor verbinders. Je ontmoet allerlei soorten mensen en je breidt je relatievaardigheden uit. Je ontdekt en versterkt (nieuwe) talenten. En je leert over geven en aannemen van liefde en aandacht. Onderdeel uitmaken van het collectief van De Liefdesdokter is een samenwerking op basis van vrijwilligheid en sociaal kapitaal (elk kapitaal wat niet in geld wordt uitgedrukt). Je doet zinvolle ervaringen op, komt op bijzondere plekken, vergroot je netwerk en hebt altijd wat te vertellen op een feestje. Meedoen aan het collectief is een boost voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De Liefdesdokter biedt begeleiding op de leerthema’s over verbinding in de vorm van scholingssessies en persoonlijk contact. Geregeld organiseren we activiteiten voor de leden van het collectief, om te leren maar ook om samen plezier te maken, zoals een tweewekelijkse clubavond in Eindhoven.

Liefdesdoktercrew 2018

Dit zijn onze crewleden

Bovenstaande overzicht van onze crewleden is niet helemaal compleet. Een paar keer per jaar maken wij portretfoto's dus het kan zijn dat je bij ons optreden een zuster of broeder tegen komt die nog niet op de foto staat.

De foto's zijn gemaakt door Nienke Bosma en Paula van Loon heeft de teksten op de crew pagina's geschreven.

Aanmelden als crew member

"What the world needs now, is love, sweet love."