De Liefdesdokter naar Frank hartje Giel festival?!

He lieve mensen, zijn er radio 3 luisteraars onder onze volgers?

Want…..
We zijn op zoek naar een leuk en ludieke manier om Frank en/of Giel hartje De Liefdesdokter te krijgen voor 29 oktober.
Want……..

OP EEN FESTIVAL OVER LIEFDE MAG DE LIEFDESDOKTER NIET ONTBREKEN.

Want…….
Liefde voor muziek zit wel goed bij deze radio helden, liefde voor elkaar ook maar die kan altijd beter, leuker, mooier, liever, fijner (of misschien zelfs wel muzikaler). En daar zet het team van de Liefdesdokter zich met hart en ziel voor in.

Nou kunnen wij natuurlijk zelf Frank of Giel contacten (mailen, tweeten, whatsappen, sms’en, bellen, schrijven of stalken over de hele linie) over hoe waardevol, liefdevol en leuk het is om de Liefdesdokter op je festival te hebben maar het zou natuurlijk veel toffer zijn als Frank en Giel van ervaringsdeskundingen horen hoe hartje hartje hartje het is wat de Liefdesdokter doet.

Dus onze vraag aan jou?
Wil jij Frank en/of Giel vertellen waarom  jij <3 De Liefdesdokter?Of DE reden waarom De Liefdesdokter onmisbaar is voor het Frank <3 Giel festival? Of allebei 🙂

Het kan via de facebookpagina van hun festival  maar vast ook via twitter (Giel, Frank), de facebookpagina van een van beider mannen of andere social media kanalen.

Lieve Frank en Giel,
Mochten jullie zelf dit bericht onder ogen krijgen;
Wij zijn er klaar voor!
Met een overvloedig pakket aan waardevolle, liefdevolle, mooie, leuke, fijne mini-ervaringen voor jullie bezoekers dragen we graag bij aan heel veel meer hartje hartje hartje.
We liggen naast de telefoon, met een half oog gericht op de brievenbus, 24/7 onze tijdlijn(en) te verversen. De agenda’s zijn leeggeveegd dus nu is het aan jullie. We horen het graag.

Met liefdevolle groet,
Dokter Inge & zuster Wendie
En het team van De Liefdesdokter.

 

© 2023 | Alle rechten voorbehouden | DeLiefdesdokter.nl

Samen leren over verbinden

© 2023 De Liefdesdokter

Je vindt ons ook op

Staat jouw naam er al bij?

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.