Word zo sterk als onkruid; handreikingen voor meer veerkracht in je leven

Wanneer: 25 april 2023
Waar: De Buut, Hoefkestraat 42a, Eindhoven
Hoe laat: 19.30-21u
Entree: € 5,-

In samenwerking met fysiotherapeut en psycho-neuro-immunoloog io Henriette Thoben organiseert De Liefdesdokter in de reeks ‘Veilig in verbinding, veerkrachtig in het leven’ de eerste thema-avond in Eindhoven met als titel ‘Word zo sterk als onkruid.’

Henriette en Inge nemen je aan de hand van oefeningen en praktische tips mee langs elementen uit twee benaderingen (Intermittent living en de polyvagaaltheorie) waarmee je enerzijds jezelf leert uitdagen en anderzijds wat meer houvast krijgt in het jezelf weer in balans brengen. Er is plek voor maximaal 25 mensen. Een kaartje kost €5.

Henriette

Mensen omschrijven me als sociaal, sportief en enthousiast. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ik in de fysiotherapie terecht ben gekomen. Om de lichamelijke puzzel compleet te maken ben ik de opleiding psycho-neuro-immunologie gaan doen. Het lichaam is een orkest waarin ieder facet een rol speelt wat gezamenlijk voor een melodieuze harmonie zorgt. Op voorwaarden dat we de juiste (leefstijl) keuzes maken.
Onze hersenen zoeken naar comfort, maar de rest van ons lijf moet juist uit de comfortzone komen om optimaal te kunnen presenteren. Een mismatch tussen het moderne leven en wij, als mensen. Reset jezelf en daag jezelf uit door intermitterend te leven en word zo sterk als onkruid!

Inge

Mijn leven draait om mensen verbinden en samen hierover leren. Dit doe ik met De Liefdesdokter maar ook in mijn werk als hbo-docent en zelfstandig relatiecoach.
Ik hou van mensen en hun eigenaardigheden. Hun kracht en kwetsbaarheid. Menselijk gedrag is altijd logisch, al kennen we de logica niet altijd. Het maakt mij blij iedere keer dat ik getuige mag zijn van kwartjes die vallen en wat stokte weer kan stromen.
Tijdens de coronatijd schoolde ik me online bij in de polyvagaaltheorie. Fascinerend! Ik vertel je er graag meer over.

Samen leren over verbinden

112@deliefdesdokter.nl

© 2023 De Liefdesdokter

Je vindt ons ook op

Staat jouw naam er al bij?

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.