Dit is Wendie

Als compagnon bij De Liefdesdokter en eigenaar van de Websiteclub zorg ik dat het qua organisatie en systemen goed loopt. Met mijn bedrijf Websiteclub help ik mensen bij hun online aanwezigheid: ik bouw websites met WordPress. Thuis zorg ik ervoor dat mijn puberdochter, puppy en kat op tijd te eten krijgen en alles op rolletjes loopt.

wendievierkant

Liefdeszuster | WordPress expert | moeder van puber | puppymama van Joep

Wendie & De Liefdesdokter

Mijn vriendin Inge was sinds 2010 op avontuur als Liefdesdokter. Eerst keek en deed ik mee vanaf de zijlijn. Vanaf 2012 ging ik steeds actiever deel uitmaken van het Liefdesdokter team. Eind 2014 zijn Inge en ik gaan praten over De Liefdesdokter als onderneming. In 2015 heb ik een eigen product ontwikkeld binnen De Liefdesdokter: het vaccinatieprogramma. Sinds 1 januari 2016 ben ik officieel compagnon bij De Liefdesdokter.

Binnen De Liefdesdokter leer ik over: zijn wie je bent en anderen te laten zijn wie ze zijn. Ik wil het beste uit mezelf halen, nieuwe dingen leren, grenzen verleggen en leren over samenwerken. Mijn mooiste moment was de eerste keer dat ik het vaccinatieprogramma uitvoerde en merkte dat het werkte! Ook de workshop ‘Vijf lessen over Zelfliefde’ in de bibliotheek was een mooie ervaring.

Wendie & de liefde

Zelfliefde is sinds een paar jaar een persoonlijk project. Ik ben lang vrijgezel en hoe vaak ik niet hoor: “Als je maar van jezelf houdt, komt het wel goed”. Ik had geen idee wat dat inhield. Dat ben ik uit gaan zoeken, door boeken te lezen en steeds opnieuw oefenen. Zo is het vaccinatieprogramma ontstaan en de workshop over zelfliefde.

Guilty pleasure

Geordie shore (MTV serie)

Favoriete eten

Friet, sinaasappels

Gekke gewoonte

Volgens mijn dochter ben ik het prototype van normaal

Favoriete quote

“Geef gul, geniet gulzig.”

“Bad things happen when good people don't speak up”.