Dit is Paula

Afgelopen jaren heb ik gewerkt als online communicatie specialist voor verschillende bedrijven. Sinds februari 2018 ben ik aan de slag als freelance tekstschrijver/blogger en SUPcoach. Ik begeleid mensen 1 op 1 het water op en focus op plezier, contact met het lijf en ontspanning. Verder ben ik gek op muziek en zing ik in coverband Sweet ‘n Sour.

paulavierkant

Liefdeszuster | suppen | zingen | dansen | yoga | coaching

paulavierkant

Paula & De Liefdesdokter

In 2014 kwam ik met De Liefdesdokter in aanraking tijdens de Geluksroute. Het raakte me, inspireerde me en gaf me het 'jaaa-hier-wil-ik-bij-horen' gevoel!

Er zijn meerdere momenten die me zijn bijgebleven tijdens De Liefdesdokter ‘optredens’. Van de vuurdoop tijdens Samenloop voor Hoop waar ik voor het eerst zusterde in m'n eentje, het assisteren tijdens een workshop voor vrijwilligers van het Vrijwilligerspunt tot de middag voor medewerkers van gemeente Eindhoven waarbij collega's echt contact met elkaar maakten.

Binnen De Liefdesdokter wil ik leren om met open hart in contact te treden met anderen en hierbij mezelf en de ander liefdevol te begrenzen.

Paula & de liefde

Liefde is in mijn ogen de drijvende kracht van mensen. Liefde is overal. Het zit in grote, maar zeker ook in kleine dingen. De deur openhouden voor degene die na je komt, de schaterlach van een kind, een warme knuffel van iemand die je liefhebt. Ik maak het verschil door mensen aan het lachen te maken, gek te doen en een luisterend oor te bieden.

Paula’s liefdesboodschap aan de wereld

Doe waar je blij van wordt, waar je hart vervuld van raakt. Stop met te leven naar de verwachtingen van anderen. En geef vreugde en geluk door.

Guilty pleasure

Keihard meezingen (en dansen: ja dat kan!) met de radio in de auto

Gekke gewoonte

Ik ben ‘miss clumsiness’ en ‘queen woordgrapjes’

Favoriete quote

“You can fail at what you don't want, so you might as well take a chance on doing what you love.” - Jim Carrey

“Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen”