De Liefdesdokter

Dit is Marjolein

In het dagelijks leven ben ik data scientist. Ik vind het heerlijk om mijn achtergrond in toegepaste psychologie te combineren met mijn liefde voor technologie. In mijn vrije tijd houd ik erg van sporten, tijd doorbrengen met fijne vriendinnen/vrienden en te hobbyen als Liefdeszuster.

Marjolein Smits

Liefdeszuster | crossfit |

Marjolein

Marjolein & De Liefdesdokter

In 2015 ben ik Liefdeszuster geworden omdat we door kleine acties en op een luchtige manier mensen met elkaar verbinden. Dat vind ik mooi. Ik wil van Wendie en Inge leren hoe ze makkelijk contact maken en mensen echt weten te raken. Op evenementen ontstaat vaak een geef-geef cultuur. De organisator komt langs voor een consult en geeft ook vaak een extraatje terug. Mensen om ons heen, in de stands, herhalen dit en zo ontstaat een mooie kettingreactie van mensen die elkaar iets geven.

Marjolein & de liefde

Zelfliefde betekent voor mij dat ik iedere maand - twee maanden even bij mezelf check of ik nog wel doe waar ik gelukkig van word. Is dat zo? Dan geniet ik ervan en deel ik dat wat ik over heb met anderen. Blijkt dit niet zo te zijn? Dan ga ik na waardoor dat komt en wat ik kan doen: praktisch of mindset. Alles hoeft niet altijd perfect te zijn. Het gaat erom dat je lief bent voor jezelf in voor- en tegenspoed. Sleep jezelf door een moeilijke periode heen en geniet van de dagen dat het goed gaat.

Marjoleins liefdesboodschap aan de wereld

Quote van Inge: “Kijk elkaar eens met zachte ogen aan”.

Guilty pleasure

Bon Jovi

Favoriete eten

Alles met tomaat, mozzarella en pesto

Gekke gewoonte

Ik praat Limburgs als ik bij familie ben

Favoriete quote

“Do what scares you until it doesn't”

“Wees lief voor jezelf: juist als het minder goed gaat”