De Liefdesdokter

Dit is Maartje

Ik ben (jeugd)hulpverlener, coach en energetisch systeem therapeut. Ik ben bezig met het opzetten van mijn eigen praktijk voor coaching, energetisch werk en innerlijke groei. In mijn vrije tijd maak ik graag lange boswandelingen en doe ik aan poweryoga. Daarnaast geniet ik van fijne mensen om me heen, gezellige etentjes en goede gesprekken. Een grote passie is reizen: het liefst naar exotische landen. Ik houd van cultuur en natuur. Ik heb meerdere malen een periode in het buitenland gewoond en gewerkt. Dit heeft mij als mens enorm verrijkt.

Maartje Verschuren

Liefdeszuster | persoonlijke ontwikkeling | reizen | lange boswandelingen | poweryoga

Maartje

Maartje & De Liefdesdokter

In de zomer van 2017 maakte ik kennis met De Liefdesdokter tijdens een workshop in de bibliotheek. Het enthousiasme en plezier wat ik voelde bij de eerste ontmoeting was geweldig. Wat een mooi initiatief: hier wilde ik me bij aansluiten! Het gaat over waar ik voor sta en belangrijk is voor mij. Luchtige diepgang, hoe mooi is dat! Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van dit mooie collectief. Om samen te leren over verbinding en mensen te raken: met een woord of een lach. Om de liefde te verspreiden en zo de wereld een stukje mooier te maken.

Maartje & de liefde

Onze maatschappij wordt steeds drukker en hectischer. Het is makkelijk om jezelf voorbij te lopen. Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om verbinding met jezelf te hebben en te houden. Even stil staan bij jezelf: hoe gaat het nu met mij? Hoe voel ik me? Daar naar luisteren, is lief zijn voor jezelf. En als je lief bent voor jezelf, kun je dit ook uitdragen naar een ander.  

“Even stilstaan en luisteren naar hoe je je voelt, is lief zijn voor jezelf”