De Liefdesdokter

Dit is Babette

Ik werk als trainer en coach. Ik voel in het contact met de ander waar potentie zit en hoe dat kan worden aangeboord. Ik begeleid vanuit liefde, positiviteit en creativiteit. Op vele lagen kan ik verbindingen leggen.

Babette & De Liefdesdokter

In 2013 sloot ik me aan bij De Liefdesdokter, omdat ik geloofde in het concept (samen leren over verbinden) en ik mezelf wilde uitdagen om me kwetsbaar op te stellen. In 2017 ben ik opgeleid tot junior Liefdesdokter en geef ik consulten. Binnen De Liefdesdokter wil ik leren hoe ik mag gaan staan in alles wat ik ben. Mijn mooiste Liefdesdokter moment was die keer dat ik met mijn vriendinnen mocht zusteren tijdens het 'Mag het licht aan' festival in Amsterdam.

babettevierkant

Junior Liefdesdokter | trainer | coach | zangeres | kwetsbare krachtpatser

babettevierkant

Babette & de liefde

Zelfliefde betekent voor mij mezelf goed genoeg vinden. Ik heb de neiging mezelf uit te putten en dan pas te mogen genieten. Ik houd de laatste tijd een ‘boompjedag’ als ik mezelf erop betrap dat ik te hard werk. Op die dag fotografeer ik een boom die ik mooi vind en daar kijk ik dan meerdere malen naar.

Babette’s liefdesboodschap aan de wereld

Blijf delen!

Guilty pleasure

Als ik op de fiets zit luister ik muziek en zing ik heel hard mee

Favoriete eten

Pizza

Gekke gewoonte

Ik sla megaveel mikado puur in als ik in het buitenland ben

Favoriete quote

“Moed is in een vreemd huis logerend 's nachts naar de wc moeten, zonder te weten waar de lichtknopjes ook alweer zaten”

“Ik houd van een goed gesprek met diepgang”