De Liefdesdokter

Dit is Annika

Ik werk als Generalist en mag in die functie mensen onder andere verbinden, coachen, laten ontdekken en laten groeien. Deze eigenschappen mag ik af en toe ook inzetten als pedagogisch medewerker bij een meidenopvang in Spanje. Naast Generalist heb ik sinds kort ook letterlijk de functie Verbinder op mijn naam staan.

Eigenlijk ben ik altijd wel bezig met verbinden én leren over verbinding. Ik word bijvoorbeeld heel blij van mijn vrienden, met wie ik dit deel! Verder word ik erg blij als de zon schijnt en ik lekker naar buiten kan. Met mijn blote voetjes in het gras op een festival bijvoorbeeld of met een goed boek in het park. Of als ik lekker een dagje kan relaxen in de sauna kan met mijn lief.

Annika vierkant

Liefdeszuster | suikerspin | Indo

annikavierkant

Annika & De Liefdesdokter

Door mijn werk kwam ik in contact met een van de Liefdeszusters. Het klikte tussen ons en al snel waren we over allerlei moois aan het kletsen, waaronder De Liefdesdokter. Ik werd meteen enthousiast van al haar verhalen. Het duurde dan ook niet lang voordat ik me aansloot bij De Liefdesdokter in 2017.

Mijn mooiste Liefdesdokter moment was tijdens Gestels Hoogtij, waar ik een ouder echtpaar heb gesproken dat nog steeds waanzinnig verliefd was. Ze deelden de herinnering aan het moment dat de vonk oversloeg... zo mooi! Ook van de middag met de bewoners van Vitalis Vonderhof heb ik genoten! En zó veel andere momenten!

Heel bijzonder dat mensen je in zo’n korte tijd in vertrouwen nemen en zo veel durven te delen. En wat fijn om ze met een glimlach op het gezicht weer op pad te sturen!

Annika & de liefde

Liefde is voor mij aandacht hebben: voor jezelf en voor de mensen om je heen. Het draait om zien en gezien worden. Laten voelen dat iemand er mag zijn. Liefde is ook een gevoel van intense verbondenheid met iemand. Veilig, vertrouwd, vol (h)erkenning, begrip, verwondering en een vleugje: wow! Dit mag ik gelukkig ervaren met de mooiste vrouw van de hele wereld, met wie ik al bijna 10 jaar getrouwd ben.

Guilty pleasure

Suikerspinnen

Favoriete eten

Soto Ajam en Redang. Eigenlijk alle Indische lekkernijen.

Gekke gewoonte

Als ik naar de kermis ga, MOET ik een suikerspin. Het is zelfs zo dat mijn vrouw en vrienden standaard een emmertje suikerspin voor me mee naar huis nemen als ik niet meega.

Favoriete quote

“Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan”

“Liefde is aandacht hebben voor jezelf en voor de mensen om je heen”