Love beats corona

Wat kan het beangstigend, frustrerend en wiebelig, druk en overweldigend, leeg en eenzaam zijn. Maar ook ontspannend, rustig, verbindend. De een komt door de afleiding aan prikkels tot meer focus op wat er werkelijk toe doet in het leven, een ander ziet een met liefde, zweet en tranen opgebouwde onderneming uiteenvallen. 

Niet één emotie maar een hele cocktail aan gevoelens en gedachten wisselen elkaar momenteel af bij veel mensen. Het lijkt wel of we wereldwijd zijn terechtgekomen in een intensieve masterclass emotieregulatie. Ook ons collectieve vermogen tot aanpassing en ‘stretchen’ is aan zet. En meer dan ooit blijkt hoe essentieel de kwaliteit van onze relaties is voor de kwaliteit van onze levens. 

Ons speciale corona-aanbod

Voor organisaties hebben we ook een aangepast aanbod

Online inloopspreekuur

ingevierkant

Een Liefdesdokterconsult betekent alleen of samen ‘aanschuiven’ bij het inloopspreekuur van Liefdesdokter Inge. Na afloop ontvang je jouw recept op maat. Dit sturen we je met de post toe.

 

Iedere 1e zaterdag van de maand
Kosten: pay it forward

Compassietraining

ingrid portret nov2018

Compassie verbindt. In de eerste plaats maak je daardoor (weer) contact met jezelf. Als bonus heeft je omgeving er baat bij, waar jijzelf uiteindelijk ook weer gelukkiger van wordt.

 

Start woensdagavond 3 juni, 4x
Kosten: waardebepaling achteraf

Stembevrijding

Petra Welboren

Bij stembevrijding gaat om jouw eigen lied. Je leert moeiteloos zingen wat er in je leeft. Het gaat niet om je best doen of om zo goed mogelijk te zingen.

 

Gratis proeverij 14 of 26 mei

Training start 10 juni, 3 avonden

Kosten: € 60,- incl. BTW

Stuur een kaart

roze staand

Download gratis de online kaart en deel overvloedig met de mensen die belangrijk voor je zijn, of gewoon op je tijdlijn voor iedereen 😉 #lovebeatscorona.

 

Je kunt ook een offline pakketje kaarten bestellen. 11 kaarten voor € 10,- inclusief verzendkosten

De Liefdesdokter biedt Eerste Hulp bij Verbinden.

Dit kan zowel voor grotere gezelschappen (bv personeelsfeest, festival of congres) als in kleiner verband (bv teamsessie of individuele coaching). Iedere ‘behandeling’ wordt afgestemd op de doelstelling van de opdrachtgever.

Deze organisaties zijn al eens behandeld