Geluksroute Eindhoven 2016

header-eindhoven.fw_

Dankzij Inge’s actieve rol in het kernteam van Geluksroute Eindhoven is De Liefdesdokter al vanaf de eerste editie in 2013 actief betrokken als geluksbrenger. Ook dit jaar waren wij op zaterdag 11 juni natuurlijk van de partij.

Wat is de Geluksroute?

Geluksroute is een ongedwongen uitwisseling van geluk die voor inspirerende ontmoetingen en mooie ontdekkingen zorgt. De uitnodiging is simpel: Waar word jij gelukkig van en wil je dat delen?

Wensmuur

Vandaag had Inge 2 petten op; naast Liefdesdokter was ze ook betrokken als organisator van de Geluksroute en trotse initiator van de Wensmuur.

Een prachtig initiatief van de kunstenaar Candy Chang uit New Orleans. De muur heeft ook na de Geluksroute nog vele mensen in Eindhoven geïnspireerd om hun wens voor het leven op te schrijven en deze te delen met anderen.

Een uitgebreid artikel hierover vind je op de site van Wooninc.

Geluksstraat

De Wensmuur en het team van De Liefdesdokter waren te vinden op de Smalle Haven. Speciaal voor de Geluksroute werd de straat tijdelijk omgedoopt tot Geluksstraat, inclusief officieel straatnaambordje.

Grote crew, veel liefde

Maroni, Nienke, Linde, Lisa, Yva, Eline, Jannelize en Wendie waren de hele dag buiten de caravan aan de slag. Naast prachtige gesprekken zijn er de hele dag door mensen gevaccineerd met zelfliefde, zijn er handen gemasseerd, snoepjes uitgedeeld, grapjes gemaakt en is er uitgebreid geknuffeld met een heleboel oude bekenden die allemaal even kwam kijken op deze zonnige dag in onze eigen stad.

Super bedankt iedereen! Volgend jaar jubileum, zet maar vast in je agenda:

17 en 18 juni 2017 5e editie Geluksroute Eindhoven

© 2023 | Alle rechten voorbehouden | DeLiefdesdokter.nl

Samen leren over verbinden

© 2023 De Liefdesdokter

Je vindt ons ook op

Staat jouw naam er al bij?

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.