De Liefdesdokter voor jou

Je hoeft niet ziek te zijn om bij De Liefdesdokter terecht te kunnen. Er is een plek waar je jouw hart kunt luchten. Waar kennis gedeeld wordt. Waar samen gelachen en gehuild kan worden. Een plek waar je een ander ontmoet die je met aandacht verwelkomt met alles wat er is.  De Liefdesdokter biedt je houvast in jouw groeiproces in het leven en in de liefde. Als getuige, als medemens met deskundigheid. We zijn allemaal onderweg. Heerlijk imperfect.

Liefdesdokterconsult

Inloopspreekuur

‘Oh dokter, er is iets wat ik graag met je wil delen.’

Tijdens een persoonlijk consult van 7 minuten sta je stil bij wat er speelt op dit moment, bij dat wat om aandacht vraagt. Samen onderzoek je je -verlangen vanuit een verfrissend perspectief. Je gaat weg met een recept in je hand en een glimlach in je hart.
Ook leuk om cadeau te doen aan een dierbare. Onbetaalbaar èn kosteloos.

Buzz Liefdesdokter 23-08-2017 (6)

5 lessen over zelfliefde

'Meer van jezelf houden klinkt goed, maar hoe doe je dat?'

Samen leren over verbinding te beginnen bij jezelf. In de workshop 5 lessen over zelfliefde deelt Liefdesdokter Wendie haar persoonlijke avonturen op een openhartige manier met herkenbare situaties voor iedereen. Na afloop van de workshop kun je geïnspireerd, vol goede tips en met frisse moed weer op je eigen liefdespad vooruit.

samen genieten

Samen leren in het collectief

'De Liefdesdokter is een leercollectief voor verbinders zoals jij.'

Onderdeel uitmaken van het collectief  is een samenwerking op basis van vrijwilligheid. Je ontmoet allerlei mensen. Je doet zinvolle ervaringen op, komt op bijzondere plekken, vergroot je netwerk en hebt altijd wat te vertellen op een feestje. Meedoen is een boost voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Zin om mee te komen leren? Meld je aan voor een kennismaking.

"What the world needs now, is love, sweet love."