Sociale impact

Mensen zijn sociale wezens. We zijn geboren verbinders. Een gezonde samenleving is een samenleving waarin plek is voor iedereen. Een samenleving die iedereen uitnodigt om dat te doen wat nodig is om samen te groeien en het goede te doen. Ieder mens houdt van vrijheid en de mogelijkheid om autonoom keuzes te kunnen maken. Een uitdagende dans van verbinding en autonomie.

De kennis die nodig is om samen te leren over verbinden, stellen we graag beschikbaar aan zoveel mogelijk mensen in de samenleving. Op individueel niveau, op organisatieniveau èn op het niveau van de samenleving. Vanuit De Liefdesdokterspost in Eindhoven dragen wij bij aan bewustzijn en het vergroten van de veerkracht van zoveel mogelijk mensen.

Speciaal voor overheden bieden wij een samenwerkingstraject aan met interventies waarin relatievaardigheden van de leden van een gemeenschap op een luchtige, krachtige manier geprikkeld, verwelkomd, versterkt en gedeeld worden.

Neem voor meer informatie contact op met inge@deliefdesdokter.nl.

Liefdesdokter_1

Benieuwd wat De Liefdesdokter voor jouw organisatie kan betekenen?

Deze organisaties zijn al eens behandeld

De Liefdesdokter biedt Eerste Hulp bij Verbinden.

Dit kan zowel voor grotere gezelschappen (bv personeelsfeest, festival of congres) als in kleiner verband (bv teamsessie of individuele coaching). Iedere ‘behandeling’ wordt afgestemd op de doelstelling van de opdrachtgever.