Uitzending Iedereen Verlicht op 8 maart 2020 NTR Nld 3 Presentator: Narsingh Balwantsingh Regisseur Tami Ravid Camera: Pierre Rezus Geluid: Bouwe Mulder

Lees meer

Toen mijn dochter aankondigde dat ze op boksles ging, hield ik mijn hart vast. Daar vond ik nogal wat van. Te agressief, destructief, eng. Ik ging mee naar een proefles en mijn ogen gingen open: ik kon zelf wel wat van die power gebruiken! Toen ik een paar weken later hoorde van een boksklasje voor…

Lees meer

Mijn mentor van de eerste klas van de middelbare school, meneer Kiens, zei me bij mijn diploma-uitreiking: „Inge, alles is er al, je hoeft het alleen nog maar zelf te leren zien”. Ik had géén idee waar hij het over had, maar vermoedde een waardevolle levensles en noteerde de woorden in schoonschrift in mijn ‘Mooie…

Lees meer