Zorg+Welzijn #1 februari 2020, tekst ANNELIES VAN DER WOUDE, fotografie JITSKE SCHOLS   ——- De Liefdesdokter is een sociale onderneming die liefde brengt en wil bijdragen aan duurzaam geluk voor de mens, organisaties en de maatschappij. ‘Ik wil zoveel mogelijk mensen een mini-liefdesdokterservaring in de wachtkamer geven.’ Grondlegger van De Liefdesdokter is Inge van de…

Lees meer

  Uitzending Iedereen Verlicht op 8 maart 2020 NTR Nld 3 Presentator: Narsingh Balwantsingh Regisseur Tami Ravid Camera: Pierre Rezus Geluid: Bouwe Mulder

Lees meer

Toen mijn dochter aankondigde dat ze op boksles ging, hield ik mijn hart vast. Daar vond ik nogal wat van. Te agressief, destructief, eng. Ik ging mee naar een proefles en mijn ogen gingen open: ik kon zelf wel wat van die power gebruiken! Toen ik een paar weken later hoorde van een boksklasje voor…

Lees meer