Skip to content

De Liefdesdokter

De Liefdesdokter in de pers

Frits column augustus 2019

Mijn mentor van de eerste klas van de middelbare school, meneer Kiens, zei me bij mijn diploma-uitreiking: „Inge, alles is er al, je hoeft het alleen nog maar zelf te leren zien”. Ik had géén idee waar hij het over had, maar vermoedde een waardevolle levensles en noteerde de woorden in schoonschrift in mijn ‘Mooie…

Lees meer

Frits column juni 2019

Vandaag gaat ze verhuizen. Een nieuwe fase in haar leven: op kamers in een andere stad waar ze sinds september vol enthousiasme studeert. Mijn lieve kind vliegt uit. Tijd dus om de rekening op te maken. Moederschap is net als ondernemerschap één grote leerschool over verbinden. En durven vertrouwen. Geen dag had ik willen missen.…

Lees meer

Frits column april 2019

Onlangs droeg ik bij aan een ontwikkeldag voor niet-onderwijzend personeel van Fontys. Ondersteuners worden ze genoemd. Ik hou niet van die benaming. Bij mij roept het associaties op van onaantrekkelijke onderdanigheid, onderwaardering, gesteun en geklaag. De ondersteuners van Fontys die ik persoonlijk ken, zijn stuk voor stuk leuke, betrokken, hardwerkende, servicegerichte mensen. Zelf worden ze…

Lees meer