De Liefdesdokter

De Liefdesdokter in de pers

Frits column juni 2019

Vandaag gaat ze verhuizen. Een nieuwe fase in haar leven: op kamers in een andere stad waar ze sinds september vol enthousiasme studeert. Mijn lieve kind vliegt uit. Tijd dus om de rekening op te maken. Moederschap is net als ondernemerschap één grote leerschool over verbinden. En durven vertrouwen. Geen dag had ik willen missen.…

Lees meer

Frits column april 2019

Onlangs droeg ik bij aan een ontwikkeldag voor niet-onderwijzend personeel van Fontys. Ondersteuners worden ze genoemd. Ik hou niet van die benaming. Bij mij roept het associaties op van onaantrekkelijke onderdanigheid, onderwaardering, gesteun en geklaag. De ondersteuners van Fontys die ik persoonlijk ken, zijn stuk voor stuk leuke, betrokken, hardwerkende, servicegerichte mensen. Zelf worden ze…

Lees meer

De ontbijshow van N1

Op valentijnsdag, de dag van de liefde, is Wendie geïnterviewd door N1. In het gesprek praat ze over wat De Liefdesdokter doet en geeft ze 5 valentijnstips: Wees je eigen valentijn (tip van Inge) Doe iets kleins voor de ander (tip van Maud) Doe eens iets voor iemand die niet als eerste in je opkomt…

Lees meer