Be Ready Networking diner

bereadynetworkingdiner

Op vrijdag 28 oktober waren Inge en Wendie aanwezig bij het BE READY NETWORKDINER @DDW2016. De Liefdesdokter was uitgenodigd om te pitchen tijdens het diner samen met 7 andere innovatieve ondernemers:
[su_list icon=”icon: heart” icon_color=”#e30613″]

[/su_list]

Naast de verschillende pitches was er een te gekke presentatie van The Disco Bunny en werden alle bezoekers bijgepraat over de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van design. Voeg daar fantastisch eten en een lekker drankje aan toe en een heerlijke avond was compleet.

100% mens sticker

Naast pitchen was deze avond ook de vuurdoop voor de 100% mens sticker. Omdat we niet alleen een verhaal wilde vertellen maar mensen ook iets fysieks mee wilde geven, en omdat we van ludieke dingen houden hadden we iets nieuws bedacht. En dat is dus de 100% mens sticker geworden. De reacties waren positief. Mensen moesten er om lachen en er werd op een gegeven moment zelfs jacht gemaakt op de stickers.

Gelukkig hebben we de foto’s nog

En de video

Brabant Smart Region of Creativity heeft een mooie samenvattingsvideo gemaakt.

Een paar dagen na het evenement verscheen er een blog over een van de ontmoetingen op die avond. Mirjam Smulders heeft een mooi stukje geschreven over sociale veerkracht en De Liefdesdokter. Superbedankt Mirjam!

© 2023 | Alle rechten voorbehouden | DeLiefdesdokter.nl

Samen leren over verbinden

© 2023 De Liefdesdokter

Je vindt ons ook op

Staat jouw naam er al bij?

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.