De Liefdesdokter

5 lessen over zelfliefde

Samen leren over verbinding, te beginnen bij jezelf. Stapje voor stapje op pad met je eigen moedige hart als richtingaanwijzer. Wendie deelt haar persoonlijke avonturen op een eerlijke, hartverwarmende, openhartige manier met herkenbare situaties voor iedereen. Na afloop ga je geïnspireerd en met frisse moed op je eigen liefdespad vooruit.

5 lessen over zelfliefde is een interactieve workshop waarin je een beginnetje maakt met  liever zijn voor jezelf, ongeacht je startpunt. Een afwisseling van levensverhalen en grappige anekdotes aangevuld met praktische oefeningen die je handvatten geven om zelf verder te kunnen op je zelflievende reis.

Deze workshop is echt iets voor jou als je best aan de slag wilt met liever zijn voor jezelf maar geen idee hebt hoe je dat kunt aanpakken. Uitermate geschikt ook om samen met een vriend(in) te doen.

Prijs: € 47,-  inclusief materiaal, koffie, thee, water en iets lekkers.

Als je samen komt, ontvang je 50% korting op het tweede kaartje, je betaalt dan € 70,50 voor 2 personen.

Aanmelden kan via het onderstaande formulier. Nadat we je formulier ontvangen hebben, sturen we je zsm een factuur. Als de factuur betaald is, is je aanmelding definitief.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Datum:
08 april 2018
Start:
14:00
Categorie:
open workshop
Adres
Liefdesdokter Hoofdkantoor
Hurksestraat 19
Èindhoven
Kaart wordt geladen…