Maandelijks inloopspreekuur december

Datum: 05 december 2020
Start: 12:00
Categorie: open inloopspreekuur
Adres:

Iedere eerste zaterdag van de maand houdt De Liefdesdokter open inloopspreekuur. Deze keer – vanwege Corona – niet bij Stadsbakkerij Broodt maar online.

Kom je een liefdesconsult halen? Ook leuk om cadeau te doen aan een dierbare. Onbetaalbaar èn kosteloos. Net als de liefde.

Een Liefdesdokterconsult betekent alleen of samen ‘aanschuiven’ bij het inloopspreekuur van De Liefdesdokter. Het consult zelf duurt 7 minuten, met wat ruimte ervoor en erna voor de inleiding en afronding erbij duurt het ongeveer 15 minuten. Na afloop ontvang je jouw recept op maat. Dit sturen we je met de post toe.

AANMELDEN KAN VIA HET ONDERSTAANDE FORMULIER

Vul je naam en je e-mailadres in. Nadat je het formulier verzonden hebt ontvang je een mailtje met daarin een Zoom link. Daarmee kun je op de afgesproken tijd op het spreekuur terecht. Zoom is een videobel programma. Op je computer hoef je niks te installeren, op je telefoon werkt het via een app. Zorg ervoor dat je een apparaat gebruikt waarvan de camera het doet.

Op de afgesproken tijd klik je op de link in de mail. Je computer of telefoon opent Zoom en je komt in de wachtkamer. Inge laat je binnen in het gesprek. Als je consult is afgelopen verlaat jij de spreekkamer zodat de volgende terecht kan.

Maandelijks inloopspreekuur december