5 lessen over zelfliefde

Samen leren over verbinding, te beginnen bij jezelf. Stapje voor stapje op pad met je eigen moedige hart als richtingaanwijzer. Wendie deelt haar persoonlijke avonturen op een eerlijke, hartverwarmende, openhartige manier met herkenbare situaties voor iedereen. Na afloop ga je geïnspireerd en met frisse moed op je eigen liefdespad vooruit.

5 lessen over zelfliefde is een interactieve workshop waarin je een beginnetje maakt met liever zijn voor jezelf, ongeacht je startpunt. Een afwisseling van levensverhalen en grappige anekdotes aangevuld met praktische oefeningen die je handvatten geven om zelf verder te kunnen op je 'zelflievende' reis.

Deze workshop is echt iets voor jou als je best aan de slag wilt met liever zijn voor jezelf maar geen idee hebt hoe je dat kunt aanpakken. Uitermate geschikt ook om samen met een vriend(in) te doen.

Prijs: € 47,-  inclusief materiaal, koffie, thee, water en iets lekkers. Ontvang 50% korting op het tweede kaartje en betaal € 70,50 voor 2 personen.

 

 

Buzz Liefdesdokter 23-08-2017 (4)

Op dit moment is er geen workshop gepland. Heb je interesse meld je dan aan via het onderstaande formulier. We brengen je op de hoogte als er een nieuwe workshop wordt gepland.

Meld je aan voor de workshop

"What the world needs now, is love, sweet love."

"Het verhaal vond ik eerlijk en herkenbaar, vol met bruikbare tips. Ik vond het leerzaam en authentiek. De lessen over zelfliefde vond ik erg waardevol, het is iets waar je steeds aan herinnerd mag worden."

Michèlle Gadet | Voorzitter Topsy | Studievereniging voor toegepaste psychologie

Enkele van onze eerdere opdrachtgevers